Translate

dimarts, 19 de maig de 2015

Però on és l'escalfament global?

L'any 2007, estàvem pendents la desaparició completa del gel oceànic. Inesperadament es va estabilitzar i fins i tot recuperar terreny perdut
El març del 2000 es va anunciar la fi de la neu per al 2020 !!! Citem: La neu és una cosa del passat:  Això va ser fa només 15 anys! 

L'article publicat aquell any a la premsa anglesa per The Independent amb el títol "les nevades són una cosa del passat", amb afirmacions tant rotundes com la de David Parker, del Centre Hadley a Berkshire, dient que, en última instància, els nens britànics podrien tenir només l'experiència virtual de la neu. A través d'Internet, podrien preguntar-se en escenes polars - o, eventualment, "sentir" fred virtual.
Les fortes nevades només tornaran de tant en tant, diu el doctor Viner, la neu probablement causarà el caos dins de 20 anys, pel fet que no hi estarem ja preparats", va dir.


L'escalfament global s'ha estabilitzat els darrers anys, fins i tot amb un lleuger descens de les temperatures globals, Veiem en els gràfics l'extensió del gel oceànic total, el qual s'ha recuperat-La temperatura global del més d'abril veiem que ha disminuït des del 2007 cap ençà.

Això no vol dir que no estem immersos en un procés de canvi climàtic, el que vol dir és que hores d’ara no sabem cap on ens menarà aquesta situació.

Extret d'una publicació del 17 maig 2015 a la terre du futur /Climat

Cap comentari:

Publica un comentari